#24 2021

Sankt Hans nærmer sig og selvom foråret var koldt blomstrer hylden lige på rette tidspunkt, og vi har fået sat de første par skåle over til hyldeblomstsaft. Vores hyld er nogle vi selv har plantet. De er af den storblomstrende slags og de trives! Husk at sige tak til hyldemor og også at efterlade lidt, så der kan komme hyldebær til efteråret.

Hyld så langt øjet rækker!
Smukke duftende hyldeblomster

Ellers så går det fremad i køkkenhaven. Det meste har fået godt fat, også ukrudtet og træspinat vi havde sidste år, som vi nu har over det hele!

Løg og gulerødder, omgivet af ukrudt

Vores kål står i tre rækker under dug, der er lagt ud over elektrikerrør, som bare er stukket ned i jorden. Jorden er forgødet med møg fra fårene. Nu hvor alle planter har fået godt fat, har jeg luget første gang og derefter lagt hvad jeg kunne finde i hønsehuset ud mellem planterne. Det skulle gerne give både gødning og jorddække.Kål er næringskrævende planter og kan derfor godt tåle det lidt kradse hønsemøg.

Et glimt ind i kåltunnellen

Også græskarrenes bed har fået et lag møg inden Jesper har dækket med fiberdug og sat planterne ud. De ser altid lidt sølle ud i starten, men alle har fået fat og mange har allerede sat blomster.

Græskarstykket

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s