#17 2021

Lidt om kaniner. Vi er blevet rigtig glade for at holde kaniner. Sidste forår købte vi Molly, en tysk kæmpescheke, der på det tidspunkt var drægtig. Hun fik 7 unger i første kuld og vi har nu hendes andet kuld med 8 styk gående. Vi synes kødet smager rigtig dejligt, og har faktisk også fået skindene garvet efterfølgende.

Små nuttede kaninunger

Nu har vi så udvidet med en han, Peter, som er en New Zealand Red, samt en avlshun mere, Sne, som er en Californien. De er stadig unge, men måske kan Sne nå et enkelt kuld i år.

Peter
Sne

I køkkenhaven er der også så småt ved at dukke lidt grønt frem. Hvidløgene satte jeg mellem jordbærrene i efteråret og de står superflot nu. Desuden er der ved at dukke lidt grønt op både ude i det ene højbed, men også inde i drivhuset, hvor vi også er ved at forspire diverse kål.

Hvidløg

Tidlig dyrkning i drivhuset var noget vi først prøvede sidste år, og i år har vi heller ikke udnyttet potentialet helt, men blot sået et lille stykke til. Men fremadrettet er det noget i gerne vil blive bedre til både i det tidlige forår og sene efterår.

Grønt på vej: salat, radiser, bladbeder, spinat og pak choi
Spirende kål

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s